© 2015 Landgoed Fraeylemaborg | Contact | Disclaimer

Landgoed Fraeylemaborg
Hoofdweg 30
9621 AL Slochteren

Telefoon: 0598-421568
Email: info@fraeylemaborg.nl

Museum
Landgoed
Fraeylemaborg

Openingstijden 2015:

Maandag

gesloten

Di t/m Vr

10 - 17 uur

Za en Zo

13 - 17 uur

Feestdagen

13 - 17 uur

 EN   /   DE

winterbollen-groot.jpg

FRAEYLEMA RONDOM, ALTIJD EEN BIJZONDERE KUNSTMARKT

zaterdag 20 juni 2015, 10.30 tot 17.00 uur

De Kunstmarkt Fraeylema Rondom heeft een naam opgebouwd. Een grote, zorgvuldig geselecteerde groep kunstenaars, presenteert zijn werk aan de bezoeker. Het voorterrein van de Fraeylemaborg is de ideale ambiance om kunstenaar en kunstliefhebber met elkaar in contact te brengen. De Kunstmarkt Fraeylemaborg vindt jaarlijks plaats op de derde zaterdag in juni.


Was er in het 35 jarig jubileumjaar van de kunstmarkt

in 2014 sprake van een uitgebreide markt met ruim 80 beeldend kunstenaars, dit jaar zal de markt naar verwachting niet kleiner zijn. U mag daarbij denken aan een groot aantal kunstuitingen zoals schilderkunst, textiele vormgeving, beeldhouwwerk, edelsmeedkunst, fotografie, keramiek, enz.

Ook dit jaar bieden wij de kunstenaars weer de mogelijkheid om hun kunst onder dak aan het publiek

te tonen. Daartoe zal het terrein achter het koetshuis geheel worden overkapt, wat plaats biedt aan 24 exposanten.

De kunstenaars zijn tijdens de kunstmarkt aanwezig om de bezoekers te vertellen over hun manier van werken en over de door hen gebruikte technieken.

Een leuke aanvulling op de Kunstmarkt vormt het jaarlijks wisselende randprogramma voor jong en oud zoals o.a. kunstenaars die demonstraties geven maar ook muziek en straattheater. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten.


Op zaterdag 20 juni 2015 van 10.30 tot 17.00 uur vindt de Kunstmarkt Fraeylemaborg plaats op het voorterrein van de Fraeylemaborg. Het bezoeken van de kunstmarkt is gratis. Bezoekers zijn tevens in de gelegenheid om de Fraeylemaborg en het bij behorende park te bezoeken.


Informatie voor kunstenaars:
De werkgroep Kunstmarkt Fraeylema Rondom is organisator. Heeft u, als kunstenaar belangstelling om deelnemer te worden klik dan hier om u aan te melden.Naar boven